Usluge » Video nadzor vozila 3G, 4G Cloud kamere

Video nadzor vozila

3G, 4G CLOUD kamere i snimanje putem Interneta za vozila

Ovakav vid snimanja video nadzora koristi se za razne tipove vozila, od privatnih automobila, lakih i teških komercijalnih do industrijskih i radnih gradjevinskih mašina. 3G, 4G CLOUD kamere za video nadzor i 3G, 4G Cloud snimanje je najsavremeniji oblik video nadzora putem Interneta. 

Ovakav vid cloud snimanja i video nadzora nije primarno upotrebljiv samo kod vozila, već se može upotrebiti i kod stacionarnih i plovnih objekata, poslovnih prostora, privatnih objekata, vikendica...svi prostori koji nemaju obezbedjenu fiksnu vezu sa Internetom (kablovski, ADSL, VDSL, satelitski...).

Upravo ovako snimanje i praćenje, može Vam obezbediti uživo prikaz i snimak kritičnih situacija. Kod vozila za prenos novca sprečava oružane prepade, kod vozila za prevoz osoba sprečava atentate, u komercijalnom transportu robe sprečava neželjene kradje i istakanje goriva, kod radnih i gradjevinskih mašina lako je pratiti da li se ispunjava radna norma...

Snimanje se zasniva na postavljenim IP kamerama, kao jedna opcija ili uređajima za snimanje DVR, NVR...kao druga opcija, gde je potrebno vršiti dodatno snimanje. Kamere ili uređaji se snimaju preko Interneta putem 3G/4G GSM konekcije na udaljenom serveru. Server je dostupan 24h u svakom trenutku, sa bilo koje lokacije, bilo putem personalnog računara, mobilnog telefona, tableta...korišćenjem jedinstvene šifre za korisnika. Ovakav vid zaštite oslobadja vas dodatne opreme koje se koristi za snimanje a sa druge strane nikada nećete doživeti da i u slučaju neželjene situacije, ostanete ili bez uredjaja na kome su se svi podaci skladištili ili uzrok kvara bude prouzrokovan od strane ljudstva. Kao rezervna i zaštitna varijanta, svi Cloud podaci tj snimci se dodatno skladište i snimaju.

Ukoliko želite da ugradite novi sistem, u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu od savetovanja, planiranja, projektovanja, prodaje opreme do instalacije i puštanja sistema u rad.

Kreirali smo pakete koji mogu zadovoljiti najširi auditorijum i zasniva se na broju kamera i broju dana cuvanja snimaka. Ugovorena obaveza je 24 meseca.

Iskazani paketi su po kameri, na mesečno​m nivou, bez ograničenja prostora u skladištenju podataka i prenosu podataka.

Cenovnik usluga za pakete, za pokretne objekte, kao što su laka i teška komercijalna vozila, industrijske i građevinske mašine.

Opcija 1, bez ograničenja prostora u skladištenju i prenosu podataka:

 Paket 3: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 3 dana čuvanja snimaka, 16,8 boda,

 Paket 7: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 7 dana čuvanja snimaka, 21,6 boda,

 Paket 30: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 30 dana čuvanja snimaka, 28,8 boda.

Opcija 2:

Paket 2: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 2 dana čuvanja snimaka, 12 bodova,

Paket 4: 30 dana uživo praćenje, zadnja 4 dana čuvanja snimaka, 14,4 bodova.

Opcija 3:

Paket 1: 30 dana uživo praćenje, od korisnikovih resursa zavisi broj dana čuvanja snimaka, 8 bodova.

Cene paketa ne uključuju potrebnu opremu, instalaciju i puštanje sistema u rad. Za više informacija možete nam se obratiti putem emaila ili pozvati telefonom, radno vreme od 08-17h.