Usluge » Cloud kamere za video nadzor

CLOUD KAMERE za video nadzor

CLOUD KAMERE i snimanje putem Interneta

CLOUD IP kamere za video nadzor za stacionarne građevinske objekte

CLOUD kamere i cloud video nadzor je najsavremeniji oblik video nadzora i njegovog snimanja putem Interneta. Snimanje se zasniva na postavljenim IP kamerama, kao jedna opcija ili uredjajima za snimanje DVR, NVR...kao druga opcija, gde je potrebno vršiti dodatno snimanje radi zaštite podataka. Kamere ili uređaji se snimaju preko Internet konekcije na udaljenom serveru. Server je dostupan 24h u svakom trenutku, sa bilo koje lokacije, bilo putem personalnog računara, mobilnog telefona, tableta...Ovakav vid zaštite oslobadja vas dodatne opreme koja se koristi za snimanje a sa druge strane nikada nećete doživeti da i u slučaju upada u željene prostorije, ostanete bez uredjaja na kome su se svi podaci skladištili. Kao rezervna varijanta, svi Cloud podaci tj snimci se dodatno skladište.


Cloud kamere i Cloud video nadzor pruža Vam pregled videa uživo, pregled snimljenog materijala, prenos uživog videa (live streaming) putem nekog od kanala kao što je YouTube ili putem Vašeg sajta, omogućava kreiranje klipova snimaljenog materijala za prezentacije i reklamiranje.

Ukoliko se desi i da je došlo do narušavanja sistema video nadzora, provalnik je razbio kameru, instalacija je isečena, došlo je do prekida Interneta, dovoljni su Vam Vaše korisničko ime i šifra i uvek ste u mogućnosti da pogledate snimke do neželjenog momenta. Apsolutno ništa Vas neće ograničiti da pristupite željenom video zapisu.

U zavisnosti, da li vec posedujete IP kamere i video nadzor ili želite da nadogradite postojeći sistem, u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu CLOUD snimanja kamera za veliki broj proizvodjača koji su prisutni na našem tržištu. Vaša obaveza je da posedujete Internet konekciju odgovarajuće brzine.

Snimanje rezolucije videa može se kretati od 720P (1.0MP), što je postalo današnji standard, pa do više Mega-pikselne rezolucije. 

U toku je razvoj najnovijih dodataka za Cloud kamere koje bi pokrile i pametnu analizu, od brojanja ljudi ili vozila, brojanja objekata, broja prelaska linija, prepoznavanja tablica, upozorenja prelaska linija, računanja vremena na određenoj poziciji, brzinometra...

Ukoliko pak želite da ugradite novi sistem, u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu od savetovanja, planiranja, projektovanja, prodaje opreme do instalacije i puštanja sistema u rad.

Kreirali smo pakete koji mogu zadovoljiti najširi auditorijum i zasniva se na broju kamera i broju dana čuvanja snimaka. Ugovorena obaveza je 24 meseca.

Iskazani paketi su po kameri, na mesečno​m nivou, bez ograničenja prostora u skladištenju i prenosu podataka.

Cenovnik usluga za pakete, za stacionarne tipove objekata sa namenom u  komercijalne, industrijske i privatne svrhe:  

 Paket 3: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 3 dana čuvanja snimaka, 9 bodova,

 Paket 7: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 7 dana čuvanja snimaka, 11 bodova,

 Paket 30: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 30 dana čuvanja snimaka, 24 boda,

 Paket 60: 60 dana uživo praćenje, zadnjih 60 dana čuvanja snimaka, 32 boda,

 Paket 3+: 3 meseca uživo praćenje, zadnja 3 meseca čuvanja snimaka, 43 boda,

 Paket 6+: 6 meseci uživo praćenje, zadnjih 6 meseci čuvanja snimaka, 68 bodova,

 Paket 12+: 12 meseci uživo praćenje, zadnjih 12 meseci čuvanja snimaka, 119 bodova,

 Paket 24+: 24 meseca uživo praćenje, zadnjih 24 meseci čuvanja snimaka, 221 boda.

Cene paketa ne uključuju potrebnu opremu, instalaciju i puštanje sistema u rad. Za više informacija možete nam se obratiti putem emaila ili pozvati telefonom, radno vreme od 08-17h.